Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Magie In Cofetarie
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Descriere
Mulajele noastre pot fi folosite și reutilizate de nenumarate ori. Ele pot fi spalate cu detergent de uz casnic la fel ca orice alt echipament de bucatarie. Va recomandam sa le spalati inainte de prima utilizare. Va recomandam sa utilizati fie un amestec  50:50 pasta de zahar si pasta de flori, sau pasta de zahar imbogatita cu CMC sau guma tragacant. Atunci cand se utilizează CMC sau guma tragacant, proporțiile recomandate sunt o lingurita rasa (2.5 grame) de CMC sau guma, la  250 de grame de pasta de zahar.

Pasta trebuie sa fie bine amestecata, neteda si fara fisuri. Pentru a impiedica lipirea de ustensile sau de blatul de lucru, puteti folosi un saculet umplut cu amidon foarte fin.

Dozati o bucată de pasta suficient de mare pentru a umple doar un mulaj. Pasta se introduce in mulaje prin presare, folosind degetele sau o merdena mica. Surplusul de pasta poate fi indepartat cu ajutorul unei spatule mici sau cu ustensila cutit din kit-ul de 8 ustensile.

Indepartarea surplusului de pasta se realizeaza din centrul mulajului catre exterior, astfel incat pasta sa aiba acelasi nivel cu suprafata matritei.

Extragerea decorului din mulaj se realizeza prin indoirea, flexarea usoara a mulajului. In cazul in care pasta are tendinta de a se lipi de mulaj, pudrarea usoara a mulajului cu amidoan, poate fi de mare ajutor.

Unele mulaje, mai adanci, cum ar fi botoseii sau bebelusii, solicita mai multa grija la umplere, dar si la extragere.

Pentru a extragea decorul din mulaj este indicat, ca dupa umplere, sa le depozitati pentru 20-30 de minute in dulapul frigorific.

Dupa uscare, decoratiunile pot fi colorate, pictate cu coloranti pudra sau colorant pasta diluat in alcool.
Din Gura in Gura